Quelques Choses Roses - mon guide d'etape / 2020 - 2022

QUELQUES CHOSES ROSES / MON GUIDE D’ETAPE / Tijdens 2020 en 2022 volgde ik een spoor van roze elementen in het landschap. Het begon met een roze balletje dat ik fotografeerde op een parkeerplaats onderweg, ergens in Frankrijk. Een referentie naar de expo/installatie the garden as playground, een project dat dateert van 2019 en waar ik sinds die tijd aan verder werk. De roze dingen die ik per ’toeval’ overal tegenkwam werden mijn gids. Een houvast. Ze loodsten me naar onverwachte plekken en bepaalden mee de richting van een nieuwe koers. Tekens zien, impulsen volgen, signalen herkennen, er in meegaan, er naar toe gaan, reageren, luisteren, doen, … Het hielp me door een lastig tijd en zorgde voor een keerpunt in mijn werk. Tegelijkertijd groeide er een verzameling van honderden foto’s met roze dingen waar ik in een volgende fase mee ging spelen. Een onderzoek naar hoe deze beelden elkaar in duo kunnen versterken leidde tot een eerste boekje waarvan je  hieronder  enkele spreads kan bekijken. 

Stuur me een mail als je meer wilt weten over dit project.

Quelques Choses Roses - mon guide d'etape / 2020 - 2022
Quelques Choses Roses - mon guide d'etape / 2020 - 2022

MEER OP

instagram button naar kijkgoed